Žena Ozzyja Osbournea poslala asistenta u kuću u plamenu, a zatim ga otpustila

Foto: Printscreen/YouTube/BBC

IMATI dobrog šefa koji vas u potpunosti poštuje i cijeni vašu sigurnost katkad je luksuz. To je dokazala i Sharon Osbourne, supruga Ozzyja Osbournea koju smo imali prilike gledati u britanskom The X Factoru.

Naime, Sharon Osbourne je gostovala u božićnom specijalu britanskog programa Would I Lie to You?, gdje je otkrila kako se nehumano ponijela prema svom asistentu tijekom požara koji se dogodio u obiteljskoj kući Osbourneovih.

Kako se pokazalo, požar se dogodio nakon što su Sharon i Ozzy ostavili upaljenu svijeću, a zatim otišli na spavanje. Probudio ih je protupožarni alarm, a Ozzyja su čak opekli plamenovi pa je Sharon bila primorana gurnuti ga u fontanu.

Nakon što su svi izvukli živu glavu i napustili kuću, Sharon je svom asistentu otrgnula masku za kisik s lica i stavila je svom psu. Asistentu je rekla da uđe u kuću koja gori i spasi koliko god umjetnina može.

Budući da je asistent odbio to učiniti, Sharon se razbjesnila: "Kako se usuđuješ?! Ti radiš ovdje i smjesta idi po još slika."

Asistent je popustio pod pritiskom, ali je nakon te noći prestao razgovarati sa Sharon.

Dok su se Ozzy i Sharon zabavljali i smijali prisjećajući se čitavog događaja, asistent se pobunio kako ne vidi ništa smiješno u požaru koji se dogodio i rekao da mu je dim oštetio pluća.

Na to mu je Sharon odbrusila: "Budući da ne misliš da je smiješno, hoće li ti ovo biti smiješno? Otpušten si!"

Pravila programa u kojem je Sharon sudjelovala su takva da, nakon što gošća ispriča svoju priču, prisutni komičari, koji su stalna postava televizijske tribine Would I Lie to You?', moraju pogoditi je li priča koju su čuli izmišljotina ili ne.

Na zaprepaštenje svih prisutnih, Sharon je potvrdila da je istinita, a studijem se prolomila zbunjujuća mješavina smijeha i nevjerice.

Pročitajte više