Žena slavnog rokera branila Piersa Morgana pa joj odgodili snimanje emisije

Foto: ImageSPACE/MediaPunch/via Guliver

SHARON OSBOURNE, žena frontmena Black Sabbatha Ozzyja Osbournea, našla se na meti kritika jer je branila stav Piersa Morgana. 

U jednoj od prethodnih emisija talk showa The Talk voditeljica Sharon je vodila žustru raspravu sa suvoditeljicom Sheryl Underwood oko postupka Piersa Morgana, bivšeg voditelja emisije Good Morning Britain. On je prošli tjedan u emisiji izjavio kako ne vjeruje Meghan Markle da je imala suicidalne misle tijekom trudnoće te još nekoliko tvrdnji zbog kojih se svađao sa svojim suvoditeljem, a Sharon je na svom Twitter profilu objavom stala u obranu Morgana. "S tobom sam. Stojim uz tebe. Ljudi zaboravljaju da si plaćen za iskazivanje svog mišljenja i da samo govoriš istinu", napisala je. 

Underwood ju je tijekom emisije pitala kakvu to podršku daje svom dugogodišnjem prijatelju. "Sviđa li mi se sve što je rekao? Slažem li se s tim što je rekao? Ne. Jer to je njegovo mišljenje, ne moje. Podržavam njegovu slobodu govora, a i prijatelj mi je", odgovorila joj je Sharon. "Nisam rasistica. Svejedno mi je koje je netko boje kože i religije. Jesi li dobra osoba? Na temelju toga te prosuđujem", dodala je. 

CBS je objavio kako će istražiti ponašanje Sharon Osbourne te kako će se snimanje dvije epizode odgoditi, a za dalje će vidjeti kako će nastaviti, piše Variety.

Osbourne se u međuvremenu ispričala putem Twittera. "Svima obojene kože koje sam uvrijedila i svima koji su zbunjeni ili razočarani onime što sam rekla, ispričavam se. Uspaničila sam se, zauzela obrambeni stav i dozvolila svom strahu od nazivanja rasistom da preuzme kontrolu nad mojim ponašanjem", napisala je. 

Pročitajte više