Žiri je odabrao najbolje recepte. Dobar tek!

Foto: Index Recepti

POBJEDNICI četvrtog i ujedno posljednjeg kruga nagradnog natječaja na Index Receptima - normalnim receptima za normalne ljude su Hrvoje, Tina i Nina.

Hrvojeva kolekcija recepata

Hrvoje je žiri osvojio humorističnim stilom pisanja, a njegovi zanimljivi recepti napisani su u detalje. U svojoj kolekciji podijelio je recepte za, između ostalog, teriyaki piletinu s rižom, juneći jezik uz brinirano povrće te patku na azijski način.

Tinina kolekcija recepata

Žiri je odabrao Tinu jer je imala detaljno napisane korake i moderne recepte. U svoju kolekciju je dodala musaku od pečene paprike, quinoa burgere, krašuljke i cheesecake. 

Ninina kolekcija recepata

Nina je žiri osvojila receptom za gulaš s pogačicama, ali i drugim super receptima. Jela joj izgledaju primamljivo i lijepo su poslužena. Njena kolekcija sastoji se od, između ostalog, šnenokli, pogače s blitvom, mille freuille s aronijom te okruglicama od brokule i sira. 

Hrvoje, Tina i Nina osvojili su po tjedan dana u hotelu Olympia u Vodicama za četiri osobe u junior suiteu. Imaju aranžman od 23.8. do 29.8.

Najbolje kolekcije u ovom nagradnom natječaju birali su članovi žirija, hrvatski chefovi Teo Fernetich, Mate Janković i Pero Savanović.

Posjetite recepti.index.hr, uživajte u našim receptima i objavite svoje.

  • Pobjednici sami organiziraju prijevoz do ljetovanja i s njega. Index ne osigurava prijevoz do Vodica i nazad.
  • Index ne pokriva ostale troškove ljetovanja, nego osigurava isključivo sobu u hotelu s doručkom i večerom.
  • Nije moguća zamjena termina.
  • Žiri odabire pobjednike po svom ukusu. Sudjelovanjem u natječaju odričete se prava žalbe.
Index Recepti

Pročitajte više