Budući tata razbjesnio ljude reakcijom na otkrivanje spola: Ne zaboravi zagrliti mamu

19-GODIŠNJI budući otac Travis Gober suočen je s kritikama svoje reakcije, nakon što je njegova djevojka Hannah Calverley podijelila video otkrivanja spola njihovog nerođenog djeteta.

Na videu se vidi da je Hannah odmah potrčala prema njemu da bi s njim proslavila netom otkrivenu činjenicu da će dobiti dječaka, ali on ju je zanemario i slavio s prijateljima. Dok je skupina razdraganih muškaraca skakala gore-dolje vičući, nju je jedan od prijatelja gurnuo u žaru proslave, a video je potom bio fokusiran na dečke u elementu.

@hannah.j.c16 We’re sooo ready to meet you💙💙 @travisgober ♬ Boy - Lee Brice

Video je završio tako što se Gober rukovao i izgrlio s prijateljima, dok je djevojka mirno čekala sa strane. "Jaaaako smo spremni upoznati te", napisala je Hannah u opis videa.

Od 12. travnja video je pregledan više od 21.6 milijuna puta, a mnogi pratitelji užasnuti su Goberovom reakcijom, a ne dirnuti otkrivanjem spola. "Ne zaboravite zagrliti mamu", napisala je jedna osoba, a komentar je lajkao više od 456.000 puta.

Drugi pratitelj je napisao da mu video nije "sjeo kako treba", dok su mnogi drugi opisali kako bi bili ljutiti na njenom mjestu.

"Svaki put kad ovo pogledam sve više se naljutim na njega", napisao je netko.

"Ne znam zašto je ovo povrijedilo moje osjećaje", komentirala je jedna osoba, dok je netko drugi nazvao Goberovo ponašanje "crvenom zastavom".

Hannah je odlučila snimiti dodatni video u kojem ga je opravdavala. "Hvala vam, ljudi, što ste me branili. Obećavam da se ne uzrujavam. Dobro sam", rekla je Hannah dok je sjedila pored svog dečka. "Doslovno sam se smijala, kao, kako je smiješno da svi skaču na njega."

 

Buduća majka tada je priznala da smatra da je zbilja trebao doći do nje i zagrliti je, ali da on to zna. "I osjeća se užasno", nastavila je, a njen dečko je dodao: "Da. Ne brinite se, volim je."

Pročitajte više