Mama se šokirala porukom susjede: “Tvoje dijete stoji golo na prozoru”

ŠTO biste napravili da dobijete poruku od susjeda da vam dijete potpuno golo stoji na prozoru? Jeni, majka dvojice dječaka u Iowi, imala je poprilično uobičajen dan dok joj jedna poruka nije sve promijenila.

Mlađi sin Dax bio je u njezinoj sobi i gledao crtić, a Jeni je odlučila iskoristiti priliku da se brzo istušira. Prema vlastitim riječima, u tušu je provela najviše pet minuta, a kada je izašla, uočila je da je primila poruku na mobitel.

"Toliko sam se počela smijati da sam se jedva iskontrolirala da pozovem supruga", rekla je Jeni za BuzzFeed i nastavila: "Susjeda nam je kasnije rekla da joj je Dax, kad ga je primijetila, mahao, ali je do trenutka kada je uzela mobitel da ga fotografira, prestao."

Ono što je Jeni bilo posebno zanimljivo je da je, kad je ona izašla iz tuša, Dax najnormalnije sjedio na krevetu i gledao crtiće. Doduše, bio je gol, ali on i inače ne voli nositi odjeću pa joj to nije bilo sumnjivo, otkrila je Jeni.

Nakon što je cijelu priču objavila na Facebooku, Dax je postao internetska zvijezda, a objava je podijeljena više od 150 tisuća puta.

Pročitajte više