Ožalošćena mama objavila emotivan tekst na prvu godišnjicu smrti sina

Foto: Instagram

SLOMLJENA majka se na prvu godišnjicu tragične smrti sina prisjetila dana koji je njenu obitelj zavio u crno. Naime, samo tjedan dana prije četvrtog rođendana maleni Alby se ugušio igrajući se loptom koja skače. Anna Davis pokušavala je oživjeti sina, ali umro je u njenim rukama prije dolaska hitne pomoći.

Naime, promatrala je sina na udaljenosti od samo tri metra kada je progutao lopticu koju je dobio na poklon. Bila je tek nešto veća od kovanice od 50 centi i oživljavala ga je 16 minuta.

"Prije godinu dana naš je dan počeo baš kao i svaki drugi, ali završio potpuno urušenim svijetom. Zar nisi bio s nama prije samo nekoliko trenutaka?", napisala je u emotivnoj objavi na Instagramu.

Davis je bila trudna u trenutku ove nesreće i četiri mjeseca nakon smrti sina rodila je četvrto dijete.

"Večeras želim da se svijet prestane okretati. Kako nastaviti bez tebe? Dragi Alby, bilo je previše lako voljeti te i obvezujemo se da ćemo te zauvijek poštovati sve dok ne dođe trenutak da te ponovno primimo u naručje. Volim te", poručila je.

Ova majka shvatila je da mora nastaviti dalje, ali sjećanja na sina objavljuje na društvenim mrežama. Tako se za Staru godinu prisjetila početka godine kada su očekivali rođenje četvrtog djeteta i živjeli kao peteročlana obitelj.

"Ovo je bila godina kad sam još uvijek mogla dozivati tvoje ime i ti bi dotrčao. Ovo je bila godina u kojoj sam vas ujutro mogla odjenuti i navečer okupati", napisala je, ali i dodala da je to ujedno godina koju bi voljela izbrisati iz sjećanja.

"Od tog dana, od 26. veljače, teško je živjeti dalje. Proganjaju me sjećanja i na trenutke zaustavljaju."

Spomenutu objavu završila je riječima: "2018. je bila godina u kojoj smo izgubili našeg sveca i dočekali dolazak našeg spasitelja."

Davis je cijelu godinu provela upozoravajući druge roditelje na opasnost od gušenja koju mogu uzrokovati loptice i slične sitnije igračke.

Ožalošćena obitelj prvu godišnjicu smrti nesretnog Albyja obilježila je bacanjem suncokreta u ocean.

Pročitajte više