Blake Lively pokazala cijeli outfit sa Super Bowla. Ljudi pišu: Kako hodaš u tome?

Foto: Profimedia/farfetch.com.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POSLJEDNJIH tjedan dana ne prestaje se pričati o Blake Lively i njezinoj pojavi na Super Bowlu. Dok neki računaju ukupni iznos nakita koji je nosila - navodno se radi o čak 500.000 dolara vrijednom Tiffany & Co. nakitu - drugi komentiraju njezinu upečatljivu modnu kombinaciju. 

>> Blake Lively otkrila detalje provoda u Vegasu: Prvi put sam djecu ostavila kod kuće

Blake je sada na Instagramu podijelila fotke iza kulisa i tako otkrila kompletnu modnu kombinaciju, uvid u komade nakita, ali i pogled na pripremu za samu utakmicu, kao i fotke sa Super Bowla. "Prošli tjedan ostavila sam svoju djecu prvi put i obukla hlače koje su zapravo cipele", napisala je, između ostalog, u objavi i dodala: "Fotkala sam se naopako i nisam imala pojma."

Našalila se i na svoj račun: "Posudila sam više nakita nego kostur na vožnji Pirata s Kariba." Dodala je i da je posjetila klubove i da sada zna kako bi izgledala njezina epizoda Zone sumraka. Glumica se, kao što smo već naveli, osim za Tiffanyjev nakit, odlučila i za Balenciagine x adidas pantashoes (hlače-cipele), o kojima smo već pisali

Mnogi su komentirali Balenciagine hlače-cipele koje je nosila

Naravno, njezin outfit prikupio je najviše pažnje pa su se nanizali razni komentari. Nekima je glumica izgledala prekrasno, drugi su je prozvali što nosi Balenciagu, a trećima outfit nije baš bio jasan. 

"Zapanjujuće kao i uvijek", "Predivna", "Ako te počnu boljeti noge, moraš skinuti hlače?!", "Zašto nosiš Balenciagu?", "Te hlače su zapravo bile cipele?", "Opsjednuta sam cijelom kombinacijom", "Najbolji outfit na Super Bowlu", "Kako hodaš u takvim hlače-cipelama?" neki su od njih.  

Hlače su iz kolekcije Balenciaga x adidas lansirane 2022. godine

Hlače su dio kolekcije Balenciaga x adidas iz 2022. godine. Kolekcija je bila svojevrsna oda adidasu iz nekih prošlih vremena, a spajala je elemente sportske odjeće s detaljima visoke mode. Zanimljive hlače u kojima je Blake prošetala koštale su čak 3000 eura. 

Trenutno više nisu dostupne na Balenciaginoj stranici (ima nekih sličnih modela), ali mogu se pronaći u drugim trgovinama. Mi smo ih na stanju našli na stranici Farfetch. Osim u crvenoj, lansirane su i u crnoj boji.

Balenciaga x adidas Pantashoes, Farefetch, 3000 eura

Pročitajte više