Hailey Bieber lice je Victoria's Secret kolekcije za mladenke

Foto: victoriassecret.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HAILEY Bieber još jednom je pozirala za Victoria's Secret, a brend je snimke jučer objavio na svojoj Instagram stranici. Bieber je pokazala elegantno bijelo donje rublje, spavaćice i ogrtače za The Bridal Shop kolekciju brenda. Na snimkama je vidljiva i njezina poznata glazirana manikura.

"Tako je lijepa"

Većina proizvoda rađena je od satena i čipke, a u ponudi ćete pronaći donje rublje, odjeću za spavanje, parfeme, proizvode za njegu tijela, torbice, pa čak i veo koji je gotovo rasprodan. Dominantna boja je, naravno, bijela.

"Zašto je netko tko je u braku lice kolekcije za mladenke?", "Lijepa", "Justin Bieber je sretnik", "Tako je lijepa", "Izgleda tako dobro", "Nismo ovo tražili. Ne, hvala", neki su od komentara na objavu brenda.

Izdvojili smo neke proizvode koje je Hailey Bieber predstavila u kampanji. Odjevni su predmeti dostupni u veličinama od XS do XXL.

Spavaćica, 148.34 eura
Kratki ogrtač, 79.85 eura
Kratki veo, 90.18 eura

Mirisom Tease dominiraju vanilija i cvijet sandalovine. Miris je opisan kao sladak, nježan i nenametljiv. 

Tease parfemska voda, od 79.95 eura

Pročitajte više