Jennifer Lopez kaže da je ova maskara najvažniji dio njezine beauty rutine

Foto/Screenshot: cultbeauty.com/YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JENNIFER Lopez često privlači pažnju svojim sjajnim tenom i uvijek besprijekornom kosom, no treba napomenuti da ima i izuzetne trepavice. U razgovoru za Vogue Beauty Secrets naglasila je da njezine bujne trepavice nisu rezultat sreće u genetskoj lutriji. Zvijezda je otkrila da je za njih zaslužna maskara IT Cosmetics Superhero. Ovaj proizvod nije samo omiljeni proizvod J.Lo već je, kako je pjevačica istaknula za Vogue, i "najvažniji dio" njezine beauty rutine.

Bez razmazivanja ili ljuskanja

Ova maskara pruža impresivan volumen i izuzetno produžuje trepavice, bez razmazivanja ili ljuskanja. 

Osim što dobro izgleda, proizvod je izrađen od hranjivih sastojaka kao što su peptidi, biotin i kolagen, koji tijekom vremena mogu pomoći u poboljšanju zdravlja vaših trepavica.

IT Cosmetics Superhero Mascara - 5 ml, cijena je 12.40 eura

"Kao da nosite umjetne trepavice"

Nije samo Jennifer zadovoljna ovom maskarom već i brojni drugi kupci. "Ovo je proizvod koji ćete uvijek ponovno kupovati", objasnio je jedan zadovoljni kupac. Dodao je da formula "stvarno čini da izgledate kao da nosite umjetne trepavice".

Ostali recenzenti tvrde da je IT Cosmetics Superhero maskara najbolja u svojoj kategoriji: "Najbolja maskara koju sam ikad koristila. Daje mojim trepavicama puniji izgled."

"Razdvaja trepavice tako prirodno, nanosi se tako lako, nema lijepljenja trepavica, definitivno nema grudica i ne ljušti se", napisala je još jedna zadovoljna korisnica.

Pročitajte više