"Ljuta sam što je nisam tada kupila": Šokirala ju cijena popularne torbe u 2007.

Screenshot/Foto: TikTok/louisvuitton.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IZDANA 2007. godine, Neverfull je jedna od najprodavanijih torbi Louis Vuittona svih vremena i jedan od najprepoznatljivijih stilova brenda. Torbu krase tanke naramenice i monogram motiv, a danas dolazi u četiri veličine. 

Kroz godine torba je doživjela nove varijacije, stilove te je mijenjana i kroz sezonske kolekcije i suradnje. Također je Louis Vuitton uveo niz opcija boja unutrašnjosti Neverfull torbe. 

"Ljuta sam na sebe što je nisam tada kupila"

No ono što se također promijenilo, i to drastično, jest cijena ove torbe. Naime, tiktokerica Coco Valeria (@coco.valeria) pronašla je stari časopis Elle iz 2007. u kojem se nalazi i Neverfull torba M veličine. Kod torbe, između ostaloga, navedena je i cijena - 430 eura. 

@coco.valeria

LV for 430€ 🫠🥹

♬ Murder On The Dancefloor - Sophie Ellis-Bextor

Video je u samo jednom danu prikupio preko 500 tisuća pregleda i mnoštvo komentara. 

"Ljuta sam na sebe što je nisam tada kupila. To bi bila investicija", "Tada je 430 eura bilo kao sada 1400 eura", "Plaćena 330 eura u Milanu, to su bila dobra vremena", "A sada košta 1500 eura, zašto?", "Moja Speedy je bila 450 eura 2007.", "Neverfull MM 990 u 2019., sada 1500 eura."

Kao što je u komentarima ispod videa navedeno, takav model Neverfull torbe danas košta 1500 eura. No, nije najskuplja torba koju Louis Vuitton ima, to bi bila - Millionaire Speedy koja košta milijun dolara

Louis Vuitton Neverfull, 1500 eura

Pročitajte više