Mia Khalifa lansirala novu kolekciju tangi. Ljudi pišu: Trebam

Foto: Instagram/sheytan.world

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEDUGO nakon što je Mia Khalifa prvi put pokrenula svoju novu modnu liniju nakita i dodataka Sheytan, počela se pojavljivati na tjednima mode i sklapati brojne suradnje. Kako bi proslavila 420, Khalifa je lansirala posebno izdanje sa Sheytanom: 420 tange.

"Molim te, napravi darivanje"

Tanga gaćice dolaze u dvije boje, zelenoj i crnoj, a na stražnjoj strani imaju ukras u obliku lista marihuane. Trakice su podesive i prikladne za više veličina tijela.

"Trebala bi me uposliti kao plus size modela za ovo", "Vrištim, plačem, kupujem", "Jedva čekam", "Volim", "Trebam ih", "Molim te, napravi darivanje za nas koji si ih ne možemo priuštiti", "Slatko" neki su od komentara na Instagram objavi brenda.

Sheytan je lansiran u srpnju 2023. te je brend još uvijek mlad.

"Nitko ne zna rokove koje ste si postavili! Budite strpljivi, čak i ako to znači da ćete nešto napraviti kasnije kako bi proizvod bio savršen", rekla je Mia Khalifa, prenosi HypeBae.

4/20 tangice, 52.95 eura

 

Pročitajte više