Nikeove nove tenisice izgledaju kao oblaci, ali su i udobne kao da hodate po njima

Foto: Nike

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NIKE je nedavno predstavio novu boju modela Flyknit Haven pod nazivom "Light Bone/Sail". Ovaj model, koji je prvi put predstavljen ranije ove godine, ističe se brojnim detaljima.

Njegov gornji dio s teksturiranim dizajnom, koji podsjeća na oblake, dolazi u neutralnoj sivoj nijansi "Light Bone", a Flyknit materijal, karakterističan za Nikeove tenisice, osigurava lagan i prozračan dizajn, pružajući udobnost tijekom nošenja. Neravni međupotplat također stvara efekt oblaka.

Ovi modeli već su dostupni u nekoliko različitih boja, a očekuje se da će nova boja biti dostupna na Nikeovoj službenoj web stranici i kod odabranih prodavača početkom lipnja. Cijena ovih modela kreće se od 120 eura, što ukazuje da će i nova boja biti dostupna po sličnoj cijeni.

 

Pročitajte više