Ove Zagrepčanke privlačile su pažnju upečatljivim kaputima. Našli smo slične komade

Foto: Luka Šangulin/INDEX/etsy.com/c-and-a.com/ reserved.com/zalando.hr/tommy.com/stradivarius.com/mangooutlet.com/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

INDEXOV fotograf prošlog je tjedna uhvatio odlične odjevne kombinacije na ulicama Zagreba, a mi smo izdvojili svoje favorite te našli iste ili slične komade. 

S obzirom na to da je pošteno zahladilo, na špici se mogu vidjeti kaputi raznih boja i uzoraka te modni dodaci poput šalova i kapa. Za oko su nam zapele četiri modne kombinacije u kojima glavne uloge igraju kaputi i zimski modni dodaci. 

1. Upečatljiva bundica

Sivkasta bundica svakako privlači pažnju te bismo rekli da je upravo ona zvijezda ovog outfita. Uz to ne sumnjamo da je u njoj ugodno i toplo, barem tako izgleda. Ostatak outfita je crn, djevojka se odlučila na crne čizme s visokom petom i malu crnu torbicu. Idealna kombinacija za šetnju špicom. 

Ako vas je inspirirao ovaj stil i poželjeli ste slične komade, evo koje smo pronašli:

  • Jakna od umjetnog krzna, Etsy, 971.88 kn (128.92 €)
  • C&A torbica od umjetne kože, 135.55 kn (17.99 €)
  • Reserved čizme do koljena s potpeticama, 499.90 kn (66.35 €) 

2. Crveni kaput i biker čizme

Ova kombinacija je itekako upečatljiva zbog crvenog kaputa kojim je razbila sivi, kišni dan. Biker čizme i crna torbica odlično su se uklopile i učinile ovu kombinaciju idealnom za svaki dan, ali i za šetnju špicom.

Ležerno, jednostavno, a efektno.

Ako vas je inspirirao ovaj stil i poželjeli ste iste ili slične komade, evo koje smo pronašli:

  • Vuneni kaput princeza kroja, Etsy, 1123.46 kn (149 €)
  • Valentino bulgur ručna torba, 606.90 kn (80.55 €)
  • Tommy Jeans biker čizme, 889 kn (118 €)

3. Kaput leopard uzorka

Kaput leopard uzorka svakako je statement komad u kojem se ne može proći nezapaženo. Ostatak modne kombinacije je neutralnih boja tako da je sva pažnja upravo na kaputu. Sviđa nam se velika shopper torba koja je praktičan komad, ali se i dobro uklapa u ovu modnu priču. 

Ako vas je inspirirao ovaj stil i poželjeli ste iste ili slične komade, evo koje smo pronašli:

  • Stradivarius kaput sa životinjskim printom, 301.30 kn (39.99 €)
  • Mango maksi shopper torba, 239.90 kn (31.84 €)

4. Crni šešir je idealan zimski modni dodatak

Odlična modna kombinacija u kojoj detalji pričaju glavnu priču, a kaput je zaokružuje. Jako nam se sviđa ovaj crni šešir i kako je podignuo cijeli outfit. Dokaz da je samo malo potrebno da običnu kombinaciju učini efektnom.

Djevojka odlično nosi Zarin kaput koji nažalost više nije dostupan jer se radi o starijem modelu, a ista je situacija s torbicom. No našli smo slične komade. 

Ako vas je inspirirao ovaj stil i poželjeli ste slične komade, evo koje smo pronašli:

  • Zara maxi kaput s uzorkom riblje kosti, 753.05 kn (99.95 €)
  • Zara felt šešir sa štrasom, 195.50 kn (25.95 €)
  • Zara prošivena torba, 195.50 kn (25.95 €)

Pročitajte više