Razvila se rasprava o ovoj viralnoj haljini: "Mango divlja s cijenama"

Screenshot/Foto: TikTok/mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIKTOK nam redovito otkriva viralne hitove, a ponekad i fejlove, no za potrebe ovog teksta fokusirat ćemo se na prve. Jedna zelena haljina iz nove Mangove kolekcije privukla je pažnju mnogih, a video korisnice Yas, @yasmindevonport_, u kojem je nosi, prikupio je preko dva milijuna pregleda i brojne komentare u svega dva dana.

Riječ je o asimetričnoj haljini s resama iz nove Capsule kolekcije, čija je cijena prilično visoka - 320 eura. Upravo je njezina cijena potaknula raspravu među korisnicima u komentarima. Tiktokerica Yas izrazila je zadovoljstvo haljinom u videu, ističući kako vjeruje da bi stajala "fenomenalno svima, neovisno o tonu kože".

@yasmindevonport_

Linked on ltk

♬ original sound - Yas

Mnogi su istaknuli da im se sviđa, ali da im je preskupa

U videu je demonstrirala kombinaciju haljine sa zlatnim detaljima, uključujući mini clutch torbicu, sandale na petu i nakit, zaključivši kako je haljina "jako lijepa". U komentarima mnogi su istaknuli da je cijena previsoka, dok su drugi izrazili oduševljenje haljinom, navodeći da je žele kupiti bez obzira na cijenu.

"Mango divlja s cijenama", "320 eura, što nije u redu s Mangom?", "Neka netko nađe povoljniji duplić", "Jako je želim, ali 320 eura je previše", "Predivna je", "O moj bože, zaljubila sam se u ovu haljinu", "Opsjednuta sam", neki su od komentara ispod videa. 

Što vi kažete - je li vam 320 eura puno za ovu haljinu?

Asimetrična haljina s resama, 320 eura

Pročitajte više