Samsungovi Galaxy Z Fold 6 i Flip 6 mogli bi doći u novim bojama

Foto: Shutterstock (na fotki je Samsung Galaxy Z Flip 5)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAMSUNGOVA Galaxy S24 serija već nekoliko mjeseci dominira na tržištu, ali sada je fokus na sljedećem velikom lansiranju: Galaxy Z Fold 6 i Flip 6. Procurjele informacije sugeriraju da bi se ovi sklopivi uređaji mogli pojaviti već u srpnju ove godine, s očekivanim unutarnjim nadogradnjama i promjenama u dizajnu. Dok se približava datumu lansiranja, procurile su nove informacije o bojama i opcijama pohrane za ove nadolazeće Samsungove sklopive uređaje.

Samsung je već tradicionalno nudio svoje vodeće sklopive uređaje, seriju Galaxy Z Fold, u nekoliko decentnih boja. Čini se da će taj trend nastaviti, a već su procurile informacije o pet mogućih boja za Z Fold 6: tamnoplava, srebrna, svjetloružičasta, crna i bijela. Ružičasta boja izgleda kao novi dodatak za ovu godinu, s mogućim svjetlijim tonom u skladu s drugim bojama za sklopivi uređaj.

Što se tiče Galaxy Z Flip 6, očekuje se raznolika paleta boja. Prema procurjelim informacijama pouzdanog izvora Rossa Younga, novi preklopni uređaj bit će dostupan u nekoliko novih boja, uključujući mint, srebrnu nijansu, žutu i svjetloplavu, dok će Crafted Black, breskvasta i bijela biti novi dodatak ograničenim izdanjima linije za ovu godinu.

Nijanse Mint i Silver neće biti potpuno nove, umjesto toga, očekuje se da će Samsung preimenovati postojeće zelene i srebrne varijante koje su bile dostupne za Galaxy Z Flip 5, koristeći ih u marketinške svrhe za nadolazeći model, piše Android Police. Iako će možda doći s nešto tamnijim ili svjetlijim tonovima, značajnije promjene se ne očekuju. Čini se da Samsung neće ponuditi preklopni uređaj u nijansama lavande ili ljubičaste boje, što je bio slučaj s prethodnom verzijom Flip 5 prošle godine.

Nove boje, ali ista pohrana

Što se tiče kapaciteta pohrane, Samsung ne planira mijenjati svoj pristup za svoje sklopive uređaje u 2024. Osnovna verzija ostaje na 256 GB za oba modela, dok će Flip 6 biti dostupan i s maksimalnih 512 GB. Fold 6 će dobiti treću opciju pohrane od 1 TB, iako će vjerojatno biti dostupna samo na određenim tržištima.

Pročitajte više