U PlayStation trgovini traje odlično sniženje i do 90%. Evo što se isplati kupiti

Foto: store.playstation.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U PLAYSTATION trgovini traje odlično sniženje i do 90% na videoigre, a ponuda traje do 2.2. Pregledali smo ponudu fokusirajući se na hit igre koje se isplati kupiti na ovom sniženju. 

Tako su se na popisu našli poznati naslovi poput Dooma, Marvelovog Spidermana i Diabla. Koje smo još hit igre izdvojili, pogledajte u nastavku.

DOOM Eternal Deluxe Edition - PS4 i PS5

Cijena na popustu za PS4 i PS517.55 € (132.25 kn), PlayStation

Doživite ultimativnu kombinaciju brzine i snage u DOOM Eternalu. U ovoj igrici paklene vojske su napale Zemlju. Postanite ubojica kako biste pobijedili demone diljem dimenzija i zaustavili konačno uništenje čovječanstva, to jedino možete vi jer se samo vas boje. 

Need for Speed™ Heat Deluxe Edition

Cijena na popustu za PS4: 7.95 € (59.90 kn), PlayStation

Need for Speed Heat odvodi vas na vruće ceste Palm Cityja. Grad je interesantan za istraživanje, a dobiva novi smisao podjelom na dan i noć. Po danu je vožnja opuštena dok otkrivate dodatne garaže i benzinske, a po noći se sve svodi na ludovanje u potrazi za policijom i adrenalinom.

Marvel’s Spider-Man: Game of the Year Edition

Cijena na popustu za PS4: 20.12 € (151.60 kn), PlayStation

U ovoj igri u glavnoj ste ulozi jednog od najpoznatijih superheroja na svijetu. Marvelovog Spider-Mana karakteriziraju akrobatske sposobnosti, improvizacija i bacanje mreže po kojima je poznat. Također uvodi elemente nikad prije viđene u igri Spider-Man. Od jedinstvenih interakcija s okolinom, do nove borbe i hit akcije, to je ovaj Spider-Man za razliku od svih koje ste dosad igrali. 

God of War® III Remastered

Cijena na popustu PS4: 9.89 € (74.50 kn), PlayStation

U ovoj igri preuzimate neustrašivu ulogu Kratosa, bivšeg spartanskog ratnika, dok usmjerava kaos na bogove koji su ga izdali. Uzdignite se iz dubina Hada do vrhova planine Olimp u konačnom pokušaju krvave osvete.

Watch Dogs: Legion - Deluxe Edition

Cijena na popustu za PS4 i PS5: 19.71 € (148.50 kn), PlayStation

Watch Dogs Legion odvodi vas u distopijski London gdje je moguće hakirati baš svakog lika kojega vidite. Hakirajte naoružane bespilotne letjelice, pokrenite robote paukove i srušite neprijatelje. Podignite otpor korak dalje i borite se sa svojim prijateljima u novim misijama u mrežnom načinu rada.

Diablo III: Eternal Collection

Cijena na popustu za PS4: 20.15 € (151.80 kn), PlayStation

Generacije igrača borile su se protiv demonskih hordi Diabla, a sada je vaš red da sudjelujete u akcijskom RPG nasljeđu. Ova Vječna zbirka sadrži Diablo III, komplet proširenja Reaper of Souls i paket Rise of the Necromancer, sve zajedno u jednom konačnom izdanju.

Deus Ex: Mankind Divided - Digital Deluxe Edition

Cijena na popustu za PS4: 6.75 € (50.85 kn), PlayStation

U ovoj igri je 2029. godina i zlatna era augmentacija je završila. Mehanički uvećani ljudi smatrani su otpadnicima i odvojeni od ostatka društva. Zločin i teroristička djela služe kao tanki veo za prikrivanje sveobuhvatne zavjere čiji je cilj kontrolirati budućnost čovječanstva. 

SOULCALIBUR Ⅵ Deluxe Edition

Cijena na popustu za PS4: 14.91 € (112.35 kn), PlayStation

Bandai Namco odlučio je oživjeti časni mačevalački beat-’em-up serijal, star više od dvadeset godina. Borci se sukobljavaju kako bi otkrili čiji je mač najoštriji. 

Pročitajte više