Upravo traje veliko ljetno sniženje u Zalandu. Odabrali smo najbolje ulove

Foto: Zalando

PREGLEDALI smo ponudu završnog ljetnog sniženja internet trgovine Zalando. Snizili su cijene do 70% te smo odabrali najbolje odjevne komade za nju i njega. Na sniženjima neki vole uloviti skuplji dizajnerski komad koji su mjerkali ili se pak opskrbiti klasičnim odjevnim predmetima koji uvijek dobro dođu u ormaru. 

Za nju 

Bijela dnevna haljina brenda Victoria Beckham odličan je osnovni komad odjeće za svaki ormar. Ovakvu haljinu možete nositi u proljeće i ljeto, ako joj pak dodate statement nakit i lijepe sandale može poslužiti i za večernji izlazak. VB dnevna haljina od viskoze snižena je s vrtoglavih 10.129 kuna na 3.309, ušteda je 70%. 

Ako vam se od iznosa Victoria Beckham haljine zavrtjelo unatoč sniženju imamo još jednu, povoljniju, opciju bijele dnevne haljine. Proenza Schouler White Label pamučna bijela haljina, širokih naramenica i četvrtastog izreza lijep je odabir za ljetne prigode. Snižena je sa 3.409 na 1.364 kuna, ušteda je 60%.

Patrizia Pepe torbica životinjskog printa osvojila nas je na prvo gledanje. Možete ju nositi i za dnevne, ali i za večernje, svečanije prigode. Ova torbica sa zlatnim lancem namijenjena je da se nosi preko tijela te je snižena sa 2.459 na 984 kuna, ušteda je 60%.

Još uvijek su velike vrućine pa ne volimo ni razmišljati o jesenskoj ili zimskoj odjeći, no za oko nam je zapeo ovaj b.young bež baloner za kišu idealan za prijelazna, kišna, razdoblja u godini. Trenutno je snižen s 899 na 360 kuna što je ušteda od 60%. Odličan osnovni komad. 

Suknja je odjevni predmet koji se može nositi kroz cijelu godinu, i na sandale, čizme ili tenisice što ju čini multifunkcionalnim komadom za skoro pa sve prigode. Jascha Stockholm suknja A kroja tamnoplave boje i cvjetnog printa naš je odabir. Snižena je s 1.149 na 230 kuna, ušteda od 80%. 

Za njega

Kožna jakna je također jedan od onih osnovnih komada u garderobi, a mi smo na Zalando sniženju pronašli tamnoplavu kožnu jaknu marke Giorgio Di Mare. Snižena je s 3.530 na 1.427 što je ušteda od 60%. Materijal joj je 100% koža. 

Novčanik nije samo praktičan već i većini nužan modni dodatak, pronašli smo klasičan muški Wittchen kožni novčanik koji dolazi u dvije boje, smeđoj i crnoj. Prije sniženja koštao je 3.000 kuna, a sada mu je cijena 835 kuna što je ušteda od 72%. 

Traperice su jedan od onih odjevnih predmeta koji može biti za dnevne, ležerne, prigode kao i za večernje ako se kombinira sa svečanijom košuljom. Na sniženju smo pronašli 7 for all mankind traperice užeg kroja tamnoplave boje. Snižene su s 1.649 na 577 kuna, što je ušteda od 65%.

Nekoliko kvalitetnih pidžama nije na odmet imati u svom ormaru, na sniženju smo pronašli ovu crnu Hugo Boss pidžamu dugih rukava. Idealna za jesen ili zimu. Snižena je sa 749 na 300 kuna što je ušteda od 60%. 

Vans Old Skool unisex tenisice oduševile su nas na prvu te iako dolaze u više kombinacija boja i printeva svidjela nam se true white opcija. Tenisice su napravljene od kože i platna te su snižene s 599 na 180 kuna, što je ušteda od 70%. 

Pročitajte više