Fast food scena hara nogometom: Medeni osvojio prvi Torcida kup, Hajdučko srce Omladinskoj školi



U FINALU 18. Torcida Kupa FF Medeni svladao je s 3:2 Torcidu Mertojak, tako osvojivši svoj prvi naslov ovog prestižnog malonogometnog turnira.

Pred prepunim tribinama i u vatrenoj atmosferi poveo je Medeni u 7. minuti preko Biloša, a već u 10. minuti Torcida Mertojak izjednačila golom Velage. S ovim rezultatom išlo se na odmor da bi u petoj minuti nastavka na nevjericu brojnih navijača s Mertojaka Biloš opet lijepo ispratio jedan prizemni ubačaj s lijeve strane i zabio pod prečku.

I onda kada se očekivalo novo izjednačenje, sijevnula je brza kontra, a Hrkač je zabio za 3:1. U posljednjih 200 sekundi Torcida Mertojak sve je dala u napad, igrali su bez vratara, međutim uspjeli su tek minutu prije kraja golom Dubovca smanjiti na 3:2.

FF Popay nedodirljiv u veteranskoj konkurenciji



Po prvi put ove godine Torcida Kup održao se u i u veteranskoj konkurenciji, a prvo mjesto pripalo je FF Popay. Finalni susret protiv CB Camela otvorio je golom slavni splitski nogometaš Ivica Mornar, da bi konačnih 1:1 postavio Alfirević.

U nadmetanju s bijele točke, igrači FF Popaya bili su nešto koncentriraniji, s konačnih 5:3 osvojivši prvi veteranski pokal ovog natjecanja. Inače, treće mjesto u seniorskoj konkurenciji pripalo je Bonita Brodarici, a u veteranskoj Termodinamici.


Hajdučko srce Omladinskoj školi Hajduka!

Dodajmo kako je prije finalne utakmice tradicionalno dodijeljen trofej "Hajdučko srce", međutim isti ni treću godinu za redom nije nekom prvotimcu Bijelih, što je i bila originalna ideja. Prošle godine osvajač je bio legendarni Tomislav Ivić, dok je sinoć titulu ponijela Omladinska škola Hajduka

Trofej je kapetanima selekcija uručio Stipe Lekić, a najveći pljesak dobio je Josip Radošević, jedini među njima koji se već probio u prvu momčad i nastupa pod paskom trenera Miše Krstičevića. Inače, djeci se priključio i novi sportski direktor Hajduka Sergije Krešić.

Pročitajte više