Hajduk se pobjedom oprostio od Poljuda: "Na Dinamo idemo maksimalno motivirani"

Foto: Hina

HAJDUK je s 4:2 na Poljudu sinoć protiv Osijeka pozdravio navijače u posljednjoj domaćoj utakmici sezone. I dalje bez suspendiranog trenera Igora Tudora, ali s Harijem Vukasom na klupi, "Bili" su prodisali nakon posljednjeg poraza od Istre i na najbolji način najavili dolazak u Zagreb, na maksimirski okršaj s Dinamom u posljednjem kolu. Mamićev GNK već je davno potvrdio deveti naslov prvaka, no s dva uzastopna poraza (Rijeka, Istra) i uzvratom Kupa u utorak, ishod derbija bit će vrlo neizvjestan.

Pomoćni trener Hajduka Vukas nakon pobjede je rekao: "Htjeli smo igrati kao i do sada, da što više imamo loptu u nogama, da s malo kretnje stvorimo prigode. Otvorilo nam se nakon Sušićevog gola, bilo je lakše igrati i zasluženo smo dobili. Drago nam je zbog Milovića i njegova dva gola, i što smo se od navijača oprostili pobjedom".

"Pred nama je još jedna utakmica - Dinamo, najveći hrvatski derbi. Svaki igrač mora biti ponosan što će igrati u toj utakmici. Budite uvjereni da ćemo ići tamo maksimalno motivirani", najavio je Vukas. 

> Hajduk lako protiv Osijeka, Strahonja nakratko prekinuo utakmicu zbog vrijeđanja Mamića i HNS-a

Utakmicu na Poljudu glavni sudac Marijo Strahonja sinoć je prekinuo na 10 minuta u drugom poluvremenu zbog navijačkih uvreda HNS-u i Mamiću. Dan ranije iz istog je razloga nakratko prekinuta utakmica Lokomotive i Rijeke.

Pročitajte više