Hrvatski Dragovoljac poražen u povratničkoj utakmici od Lokomotive: "Nismo nadigrani!"

Foto: Hrvatski Dragovoljac

HRVATSKI DRAGOVOLJAC odigrao je svoju prvoligašku premijeru nakon dvije godine izbivanja iz elitnog društva. Unatoč porazu od 0:2 protiv Lokomotive "Crni" su pokazali da u HNL-u neće biti samo usputni prolaznici.

"Čestitao bih gostima na pobjedi, ali smatram kako niti u jednom segmentu igre nismo bili nadigrani. Ponovila se priča od prije tri godine kada smo na sličan način ušli u prvoligašku sezonu, mladi i neiskusni. Primili smo prvi gol zbog naše pogreške i nesmotrenosti, a drugi gol je plod nesretnih okolnosti, ali to se u nogometu događa", rekao je vidno razočaran kapetan Crnih, Ivan Čović.

Čović smatra kako je Hrvatski dragovoljac bio veći dio utakmice ravnopravan protivnik Lokomotivi i kako u današnjoj utakmici nije zaslužio poraz te očekuje da će već u narednom kolu u Koprivnici sve krenuti na bolje za Hrvatski dragovoljac. Kapetan Crnih za kraj je iskoristio priliku i zahvalio se navijačima koji su jučer napunili sigetsku ljepoticu. Naime na utakmici s Lokomotivom bilo je čak 2.000 gledatelja. Time se samo pokazalo da je HNS napravio odličan potez dozvolivši da se utakmice MaxTV Prve lige igraju na "NŠC Stjepan Spajić".

A taj potez pozdravio je i trener Lokomotive Tomislav Ivković:

"Iznimno mi je drago što smo igrali u Sigetu jer je travnjak bio savršen, kao tepih, a to je nogometašima najvažnije. Također, apeliram na našega gradonačelnika da uredi tribine i popratne kabine jer se u Sigetu može napraviti lijep stadion uz vrlo male investicije, a to Novi Zagreb i klubovi iz ovog dijela grada zaslužuju", izjavio je Ivković.

Spomenimo kako Hrvatski dragovoljac u idućem kolu gostuje u Koprivnici kod Slaven Belupa.

Pročitajte više