Kramarić: Izabrao sam Leicester jer želim igrati. Jednom u karijeri sam sjedio na klupi i ne želim više nikad

Foto: Guliver Image/Getty Images

BEZ obzira što je njegov Leicester i dalje posljednji na ljestvici, engleski mediji oduševljeni su nastupima Andreja Kramarića i sve ozbiljnije špekuliraju Andrejevim prelaskom u Chelsea, smatrajući da igrač njegovih kapaciteta zaslužuje puno bolji klub nego što su ''Lisice''.
 
Jasno da su ti ''tračevi'' došli i do Kramarića, a hrvatski reprezentativac na to nije mogao ostati hladan.
 
''Naravno, Chelsea je najbolja momčad u Premiershipu i znam da bi mi se tamo bilo puno teže izboriti za mjesto u momčadi nego li sad u Leicesteru'', rekao je Kramarić za nedjeljno izdanje Maila te je dodao:
 
''Mlad sam igrač i najvažnije je da igram, da imam punu minutažu. Vjerujte mi, znam dobro kakav je osjećaj sjediti na klupi i ne igrati. Već sam to doživio u karijeri i ne želim ponovo. Užasan je to osjećaj.''
 
Prije nešto više od mjesec dana Andrej je odbio Chelsea izabravši Leicester.
 
''Odlučio sam se za Leicester jer smatram da je ta odluka puno bolja za moju karijeru. Znam da mogu igrati u Premiershipu na najvišem nivou, mislim da sam to pokazao i dat ću sve od sebe da nastavim tako. Koncentriran sam isključivo na Leicester. Želim u plavom dresu zabiti što više golova, a ako se to dogodi, onda će jednog dana i velikan poput Chelseaja doći na red'', objasnio je svoju odluku Kramarić te se za kraj zahvalio navijačima Leicestera kojima je ekspresno postao idol i koji na svakoj utakmici pjevaju njemu u čast:
 
''Čuo sam tu pjesmu. Što reći, prekrasan je to osjećaj. Samo još više motivira i nadam se da ću im uzvratiti golovima i natjerati ih da mi ponovo pjevaju.''
 

Pročitajte više