Kukoč o kazni HNS-a: Nije vremenska i dokaz je da je poziv u reprezentaciju samo pitanje vremena

Foto: Guliver Image/Getty Images

ZLOČESTI dečko hrvatskog nogometa Tonći Kukoč, mjesecima već podiže buru svojim u najmanju ruku zanimljivim izjavama vezano za stanje u hrvatskom nogometu i na činjenicu da izbornik hrvatske reprezentacije ignorira to da u CSKA iz Sofije igra, prema njemu, uz Ivana Strinića najbolji lijevi bek u Hrvata.
 
''Bezobrazna ljevica'' se solidarizirala i s navijačkim prosvjedima na splitskoj rivi, više puta je preko društvenih mreža slao jasne poruke vrhuški HNS-a, a sve je kulminiralo na turniru ''Četiri kafića kad je gol proslavio skidanjem dresa, ispod kojeg je pokazao majicu s prekriženim grbom HNS-a, ali ne s kraticom saveza, nego natpisom "Mafia" uz poruku: Gotovo je, gotovo.
 
HNS je ubrzo odgovorio: "Kukoč je na turniru nosio neprimjerenu majicu na kojoj je HNS prozvao mafijom. Zbog takvog vrijeđanja Hrvatskog nogometnog saveza, protiv Tonćija Kukoča pokrenut je disciplinski postupak", a Index je doznao i kaznu za Kukočev performans: Disciplinska komisija HNS-a kaznila ga je s 10 tisuća kuna.
 
Kontaktirali smo Kukoča i upitali ga što misli o kazni koju mu je odrezao HNS. Lijevi bek CSKA bio je kratak, ali i jasan.
 
''Ne želim se s njima više prepirati, nema smisla. Ne mislim ništa o ovoj kazni, odlučili su kako su odlučili. Bitno je da je kazna novčana, a ne vremenska, i držim ju kao dokaz da je samo pitanje vremena kad ću to dobiti poziv u reprezentaciju'', zaključio je Kukoč.

 

 

Pročitajte više