Malonogometni humanitarni spektakl u Splitu: Na Četiri kafića Perišić, Rapaić, Mornar, Bubalo, Kukoč...

Foto: dalmatinski portal

ČETIRI KAFIĆA, već odavno kultni humanitarni malonogometni turnir koji se u vrijeme Božića igra u velikoj dvorani na splitskim Gripama, opet će okupiti atraktivno društvo, a organizator Damir Karaman navodi i jednako zanimljive utakmice:

"Zadržat ćemo velike golove, koje su se prošle godine pokazali kao pun pogodak, a najavljujemo i veliki broj hrvatskih reprezentativaca, što je gledateljima jedinstvena prilika da u Splitu vide igrače seniorske reprezentacije."

Parove je izvukao pjevač Giuliano, a 26. prosinca od 16 sati igraju Baoli - Tempera, a od 16.45 Tropic - Kauri. Finale je u 18 sati uz izravan prijenos na HRT 2, a na državnoj televiziji bit će prikazan i dokumentarac o turniru "Mali balun - veliki ljudi", ali još nije poznato u kojem terminu.

Vlasnici kafića najavili su igrače koji će nastupiti za njihove kafiće: Baoli igra s Pranjićem, Schindelfeldom, Rebićem (koji najavljuje da dovodi i suigrača iz Fiorentine, Stefana Savića, Pašalićem. Golman mu je Zagorac, a trener Zoran Vulić.

Tempera pod vodstvom Stanka Poklepovića i Vladimira Balića  najavljuje Bubala, Rogulja, Rapaića, Mornara, Turkovića, Vukojevića, Musu, te dva možda igrača koje će splitska publika posebno burno pozdraviti: Tonćija Kukoča i Jeana Kouassija.

Tropicu će gol čuvati Subašić i Tomić, a protivnički napadati Livaja, Nikola Kalinić i Jarni.

Kaurijeve uzdanice su Ibričić, Runje, Tomasova, Krstanović, Štimac, Stanić, Balaban, koje će voditi Armando Marenci.  

Ulaznice po cijeni od 30 kuna prodaju se u kafićima čije momčadi nastupaju, a cijeli prihod namijenjen je centru koji skrbi o djeci s problemima u razvoju. Mir u Rudinama.

Pročitajte više