Mamić: Istraumatizirani smo!

Foto: Screenshot

ZDRAVKO MAMIĆ prekršio je svoje obećanje. Ne tako davno, šef Dinama poručio je svojim igračima da više neće dolaziti u svlačionicu i držati motivacijske govore. Malo se 'smekšao' i prije utakmice 2. kola Europske lige protiv Ludogoreca spustio se među igrače...

"Što sam im rekao? Rekao sam im ono što bi svaki odgovoran čovjek rekao, upozorio sam ih na odgovornost koju svi skupa imamo prema klubu, prema sebi, obiteljima i naravno navijačima. Zatražio sam mobilizaciju i zajedništvo. To je ono što sam mogao kao odgovorna osoba tražiti", rekao je Mamić te pojasnio što to konkretno znači.

"Pobjedu, što bi očekivao? Nemojmo se lagat, mi Ludogorec poznamo, imamo s njima iskustva. Ako želimo ostvariti svoj san i cilj, a to je da dočekao proljeće u Europi, moramo ići na pobjedu i uvjeren sam da ćemo pobijediti"

Na igrače se može motivacijski utjecati na razne načine. Financijski, držanjem govora i na druge načine. Na navijače, pak, odnosno one koji sebe nazivaju takvima i rade nerede, teško se može utjecati.

"Već smo istraumatizirani s tim događajima. To više nije u našoj domeni. Ako postoje pojedinci, a očito postoje, kojima je cilj isključivo izbaciti Dinamo iz Europe, mi smo tu nemoćni."

Hrvatske klubove u Europa ligi pratite na Indexovoj temi!

Pročitajte više