Napoli ne odustaje od Perišića, Arsenal sprema ponudu za Lovrena i Schneiderlina

Foto: Hina

NE STIŠAVA se zanimanje oko hrvatskih reprezentativaca Ivana Perišića i Dejana Lovrena. Krilni igrač Wolfsburga izvedbom u Brazilu privukao je pažnju mnogih, ali čini se da je najuporniji Napoli.

"S Napolijem sam zakazao novi sastanak. Za Hrvata je živjeti i igrati u Italiji uvijek posebno", riječi su Perišićevog menadžera Tončija Martića, koji se prošlog tjedna sastao sa sportskim direktorom napuljskog kluba Ricardom Bigonom.
 
Pojavile su se i informacije kako je Perišić velika želja trenera Napolija Rafe Beniteza, što je Martić prokomentirao sljedećim riječima: "Ne znam, nisam nikad razgovarao s njime, ali ako ga Napoli zaista želi definitivno bi me trebao nazvati."
 
"Ja samo mogu reći da sam jako zadovoljan što je momčad poput Napolija zainteresirana za igrača. Sada bi trebali povući odlučujući potez", zaključio je.
 
Lovren između Arsenala i Liverpoola
 
Veliki interes vlada i za braničem Southamptona Dejanom Lovrenom, a prema pisanju engleskih medija sprema se ponuda Arsenala od 30 milijuna funti za hrvatskog reprezentativca i njegovog klupskog suigrača Morgana Schneiderlina, koji je zanimljiv Topnicima još otprije.
 
Daily Post donosi vijest kako je Liverpool podignuo svoju ponudu za Lovrena na 20 milijuna funti, no u redovima Svetaca još uvijek nisu sigurni što će napraviti. Treba istaknuti da je ovaj prijelazni rok donio osipanje momčadi Southamptona, osim trenera Pochettina koji je otišao u Tottenham, Adam Lallana i Rickie Lambert su preselili na Anfield, dok je Luke Shaw novi igrač Manchester Uniteda.
 

Pročitajte više