Navijač Hrvatske odgovara na Šukerovo dijeljenje ulaznica: Ako nas zoveš samo da prođete Island, dobit ćeš figu!

Foto: HINA

"NAPUNITE MAKSIMIR" pod svaku cijenu... ustvari besplatno, naziv je akcije HNS-a pred sutrašnju "sudbinsku" utakmicu, zagrebački uzvrat play-offa za SP protiv Islanda.

Nakon što Hrvatska ni pod novim izbornikom nije uspjela pobijediti (0:0) ni petu službenu utakmicu zaredom, iako je igrala kod Islanda, tijekom utakmice desetkovanog ozljedama i taktičkim zamjenama napadače i prije svega crvenim kartonom braniča, Davor Šuker shvatio je kako će imati veliki problem napuniti stadion čak i na utakmici koja odlučuje o izravnom putniku na SP.

Zato je već nakon utakmice koja se u petak igrala Reykjaviku, preko medija pozvao navijače da za revanš napune stadion, a kada je vidio da njegov apel nije baš uspio, posegnuo je za očajničkim mjerama - dijeljenje ulaznica preko nogometnih klubova širom zemlje.

Jednog čitatelja Indexa i navijača Hrvatske to je inspiriralo na odgovor Šukeru, koji je poslao i nama:

"Davore, zoveš navijače preko svih medija – NAPUNITE STADION! A ne znaš da sve ovisi samo o tebi. Samo o tvom pozivu Davore!!!. Ako Davore zoveš, zoveš zaljubljenike u nogomet, Hrvate koji imaju tradiciju, i ako ćeš poslije toga slušati glas naroda i vratiti kult reprezentaciji koji je imala, e tada ćemo napuniti ne samo Maksimir, već i sve stadione u Lijepo Našoj. Svugdje ćeš imati podršku, napunit ćemo tri stadiona.

A ako Davore zoveš, samo da prođemo Island, i onda ćeš dalje nastaviti plesati po notama Zdravka Mamića. Tada ćeš dobiti figu kao i svaki predsjednik do sada. I nećeš imati podršku jer je nećeš zaslužiti. Narodu je dosta privatne slagalice Zdravka i njegovih istomišljenika. Davore, sve su oči uprte u tebe i sve ovisi samo o tebi…"

Pročitajte više