Neoprezni potpredsjednik otkrio: Benitez je novi trener Reala

Foto: As.com

RAFA BENITEZ novi je trener Reala. Vijest još uvijek nije službeno potvrđena od strane kraljevskog kluba, ali zahvaljujući neopreznom potpredsjedniku Eduardu Fernandezu de Blasu stigla je najava kako će Benitez idućeg tjedna potpisati ugovor.

Naravno, De Blas se prvo zahvalio Ancelottiju.

"Ancelotti je bio sjajan trener. Pravi gospodin, džentlmen kojeg iznimno cijenim i poštujem. Hvala mu na svemu što je napravio za ovaj klub", poručio je u uvodu.

"Ancelotti je fenomen. Hvala mu na svemu. On je do prije tri dana bio najbolji na svijetu, kao što je to bio i Jose Mourinho prije njega, a kao što će to biti Rafa Benitez od idućeg tjedna", rekao je potpredsjednik Reala, a prenosi As.


Benitez bi, dakle, idući tjedan trebao potpisati ugovor s Realom, a prvi trening će odraditi 30. lipnja.

"Radujem se njegovom dolasku. Jedva čekam da najbolji igrači svijeta počnu raditi s novim, izuzetnim trenerom".

Sudeći po anketama na španjolskim portalima, navijači Reala nisu oduševljeni Benitezom. De Blas kaže kako je to normalno.

"Ponekad trebate donijeti vrlo tešku odluku, koja neće biti popularna. Međutim, odlučujete za dobrobit kluba za koji ste spremni umrijeti. Ancelotti je imao malu potporu članova kada je došao u Real, a sve se promijenilo s vremenom. Siguran sam da će tako biti i s Benitezom", zaključio je De Blas.

Pročitajte više