"Obojimo Europu u plavo": Talijani nakon svih problema stigli u Poljsku

NAKON svih nedaća koje su je mučile u pripremama za Euro, talijanska reprezentacija stigla je u Krakow. Talijane je u gradu u kojem će boraviti tijekom turnira dočekala kiša, a momčad se odmah zaputila na trening, prenose poljski mediji.

Talijani su tradicionalno modno osviješteni pa su tako stigli u elegantnim odijelima. Jedino je Mario Balotelli bio bez sakoa sa zavrnutim rukavima. Doživio je najveće ovacije navijača.

Talijani su nosili slogan "Obojimo Europu u plavo" (Let's turn Europe Blue) nadajući se da će unatoč aferi oko namještanja utakmica ponoviti 1968. kada su jedini put bili prvaci Europe.

Spomenimo i da će Balotelli na Euru nositi dva prezimena na svom dresu. Mario je dijete ganskih roditelja čije je prezime glasilo Baruwah. Balotelli je prezime njegovih udomitelja iz Brescije gdje je odrastao.

Na službenom je popisu igrača prijavljenih za Euro osvanulo ime Baruwah Balotelli. Kontroverzni Talijan će tako, ukoliko zaigra, 10. lipnja protiv Španjolske po prvi puta nositi prezime svojih pravih roditelja i to na njegovom najvećem natjecanju u dosadašnjoj karijeri.

Pročitajte više