Prandellijev novi problem: Osumnjičeni Criscito ipak na Euru umjesto Barzaglija?

MARIO BALOTELLI morao se povući s popodnevnog treninga talijanske reprezentacije nakon što je osjetio bolove u koljenu!

> Barzagli propušta Euro?

Napadač talijanske reprezentacije, koja će na Euru igrati u skupini s Hrvatskom, Španjolskom i Irskom, morao je napustiti popodnevni trening zbog bolova u desnom koljenu, javlja ANSA. 

Prvi testovi pokazali su da je Balotelli ipak samo lakše ozlijeđen te bi u punom pogonu mogao biti već sutra ili, u najgorem slučaju do kraja tjedna. Prvu utakmicu Talijani igraju u nedjelju protiv aktualnih prvaka Španjolaca.

Ranije je iz tabora "azzurra" došla vijest da je pred ispadanjem iz kruga prijavljenih reprezentativaca za Euro Juventusov branič Andrea Barzagli, koji je ozlijedio list. Talijanski mediji pišu kako će Barzagli vjerojatno propustiti Euro jer bi njegov oporavak mogao potrajati 20-ak dana, što bi moglo biti prekasno za Prandellijevu momčad koju u prve dvije utakmice čekaju Španjolska i Hrvatska. Talijanski izbornik najavio je da će odlučiti do kraja tjedna, odnosno do posljednjeg roka 24 sata prije prve utakmice.

Gazzeta piše kako bi se u momčad mogao vratiti Domenico Criscito, branič koji je odlukom saveza morao napustiti reprezentaciju nakon što je osumnjičen za sudjelovanje u namještanju utakmica u posljednjem kladioničarskom skandalu koji je potresao "azzure". Ipak, iako bi Prandelli volio imati zdravog igrača u konkurenciji, u Savezu ne gledaju s oduševljenjem na povratak Criscita. Navodno su Criscitu na odlasku iz reprezentativnog kampa obećali poziv u slučaju da se netko od igrača ozlijedi, ali potpredsjednik FIGC Demetrio Albertini odbacio je takvu opciju.

Pročitajte više