NOVI UDARAC ZA REAL Bale propušta polufinale Lige prvaka

Foto: Getty Images/Guliver Image

ZVIJEZDA Real Madrida Gareth Bale propustit će zbog ozljede lijeve noge polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Atletico Madrida, a na travnjak bi se mogao vratiti za tri do četiri tjedna, prva je procjena u Madridu nakon što je 27-godišnji Velšanin zbog bolova napustio teren u susretu s Barcelonom.


Bale je u nedjelju zaigrao nakon što je zaliječio ozljedu desnog zgloba, no u 35. minuti morao je izaći zbog nove ozljede.
 

 
“Nadamo se da će se što prije vratiti, nadam se prije kraja prvenstva. Čekam nove informacije naših liječnika”, rekao je trener Zinedine Zidane u utorak na novinskoj konferenciji.

Napominje kako je Bale bio spreman za utakmicu protiv Barcelone u nedjelju.

"Bio je 100 posto spreman, on sam mi je to bio rekao. Tijekom dvaju treninga prije utakmice bio je u odličnom stanju. Ovo što se dogodilo nismo mogli izbjeći", rekao je.

Bale je ove sezone nastupio u 26 utakmica i zabio devet golova te upisao pet asistencija.

Real Madrid u srijedu igra prvenstvenu utakmicu u La Coruni protiv Deportiva.

Barcelona i Real Madrid imaju po 75 bodova pet kola prije kraja prvenstva, no Kraljevski klub ima utakmicu manje, gostovanje kod desetoplasirane Celte Vigo.

U polufinalu Lige prvaka igrat će protiv Atletica 2. svibnja na svom Santiago Bernabeuu, a 10. svibnja uzvrat na Vicente Calderonu.

 

 

Pročitajte više