Baždarić uoči derbija: Zagreb je slabije ušao u sezonu, ali to ne znači ništa u ovim dvobojima

KAPETAN Cedevite Marino Baždarić najavio je subotnji dvoboj protiv Zagreb CO. Ističe kako je ključno pobjeđivati kod kuće, ponajprije protiv jakih protivnika.

"Susret i naša pobjeda u Kupu Dražena Petrovića treba nam biti smjerokaz kako igrati protiv Zagreba i u subotu. Prošlo je od onda dosta, no mi smo u dobrom, pozitivnom ritmu, Zagreb je nešto slabije ušao u sezonu. No, kada su derbiji u pitanju to ne znači apsolutno ništa", rekao je Baždarić.

"Obje momčadi su popunjene kvalitetnim pojedincima i pobjednika će odlučiti pitanje trenutne, dnevne forme. Osobno vjerujem da možemo zadržati dobru razinu forme i da ćemo slaviti u subotu", dodao je.

Vjerojatno će se i ovaj put tražiti ulaznica više. Dom sportova prima 3400 gledatelja, a atmosfera bi mogla biti sjajna.

"Svakako mi to priželjkujemo i nadam se da bi ljubitelji košarke mogli dobro popuniti našu dvoranu. Sastaju se dvije vrhunske momčadi, hrvatski predstavnici u Europi, i nadam se da će posjeta biti bolja no što je bila protiv Budućnosti i Zlatoroga", istaknuo je kapetan Cedevite.

"Nije bilo loše na Kupu Dražena Petrovića a protiv Chalona smo stvarno imali sjajnu posjetu tako da vjerujem da će se slično ponoviti i u subotu", za kraj će Baždarić.

Pročitajte više