BBB: Policija u Skopju nije intervenirala zbog sukoba među hrvatskim navijačima

NAKON što je objavljeno kako je policijska intervencija na tribini na kojoj su na Gradskom stadionu u Skopju bila izazvana međusobnim sukobom hrvatskih navijača, Bad Blue Boysi oglasili su se službenim priopćenjem u kojem poriču takve optužbe.

Dinamovi navijači objavu ove vijesti pripisali su novinarskom senzacionalizmu, iako su informacije stigle iz makedonske policije, te još jednom istaknuli kako su hrvatski navijači oduvijek bili složni u pružanju podrške reprezentaciji.

Priopćenje Bad Blue Boysa prenosimo vam u cijelosti:

"Nakon sukoba na tribini gradskog stadiona u Skoplju, klub navijača Bad Blue Boys želi oštro demantirati bilo kakve priče o unutarnjim sukobima između frakcija navijača Dinama, a pogotovo na relaciji Klub navijača Bad Blue Boys - Udruga navijača Dinama.

Ne jednom su Hrvatski navijači pokazali da su jedinstveni u navijanju za našu domovinu, grb i zastavu. Kao što su Bad Blue Boysi uvijek bili jedinstveni u navijanju za Dinamo. Iako to ne generira senzacionalne novinske naslove.

Makedonska policija je na tribini intervenirala zbog bacanja baklji u teren sa tribine na kojoj su bili hrvatski navijači. Nije intervenirala niti zbog unutarnjih sukoba među Bad Blue Boysima, niti zbog sukoba među Hrvatskim navijačima općenito.

Želimo također osuditi one koji su proširili ovakve netočne informacije, kao i one koji su ih objavili bez provjere iz drugih izvora. Mislimo da to predstavlja iznimnu neprofesionalnost onih koji su se na te retke potpisali, te se nadamo da će takve stvari u budućnosti biti izbjegnute".

P.V.
Foto: I.L.

Pročitajte više