HNL

Bjelica uoči Hajduka: Još smo svi umorni. Nismo puno spavali

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

OSIJEK nakon gostovanja kod poljskog Pogona u 2. kolu kvalifikacija Konferencijske lige dolazi na Poljud gdje ga čeka Hajduk u utakmici 2. kola HNL-a. Susret je najavio Nenad Bjelica.

"Još smo svi malo umorni. Utakmica je kasno završila, nismo puno spavali. Imamo dovoljno vremena da se odmorimo do nedjelje navečer i budemo spremni za utakmicu. Svjesni smo da ono što smo odigrali u Poljskoj nije naš nivo. Sigurno da ćemo protiv Hajduka pokazati bolju igru", rekao je Bjelica pa pohvalio Hajduk:

"Doveli su puno značajnih igrača, pokazali su kvalitetu u europskoj utakmici. Pokušat će nas pobijediti uz pomoć navijača koji će im biti vjetar u leđa. Mi imamo isti cilj kao i uvijek, vratiti se u Osijek s tri boda, ali znamo da će biti teško. Vjerujemo u sebe."

Zasad bez poraza protiv Hajduka

Otkako je došao u Osijek, Bjelica još nije izgubio od Hajduka.Remizirao je u Splitu prošlu jesen pa ga ove godine pobijedio u Gradskom vrtu (2:0) i Poljudu (1:0).

"Statistike su samo statistike. Brzo se zaboravljaju pozitivne statistike ako se ne nastavi pobjeđivati. Vjerujem da će naših 11 igrača na terenu i onih devet na klupi napraviti sve da se utakmica dobije", rekao je Bjelica pa dodao:

"Što se promjena tiče, vidjet ćemo kako će teći oporavak onih koji su igrali protiv Pogona i hoće li se netko u međuvremenu nametnuti. Puno puta smo rekli da imamo širok kadar, imamo dovoljnu kvalitetu da se potučemo sa svakim. Vjerujem da ćemo biti na visokom nivou i vratiti se u Osijek s nova tri boda."

Pročitajte više