Blanka se pomirila s ocem

NAKON neugodnog ispada Joška Vlašića, hrvatski mediji raspisali su se o razlazu najbolje hrvatske skakačice u vis i njenog oca podsjećajući pritom na slučaj Mirjane Lučić.

No, Blanka i njen otac i dalje će činiti, nadamo se, pobjednički tandem.

Na konferenciji za novinare koju ne organizirao Blankin klub ASK Split Joško Vlašić je izjavio kako je ispad nakon Blankinog sedmog mjesta u Parizu "plod njegove trenutačne frustracije" jer joj uvijek želi sve najbolje i želi da ona bude najbolja.
Joško Vlašić zna da je preagresivno reagirao, ali to je bilo zato što su os Svjetskog prvenstva očekivao puno više. "Srećom , smogao sam snage za razgovor s Blankom", izjavio je na konferenciji za novinare.

Najbolja hrvatska atletičarka izjavila je kako je sve to što se događalo normalno, "nesreća je jedino što se zbilo pred novinarima". Blanka smatra kako se sve treba što prije zaboraviti, i osjeća se povrijeđenom jer su se novinari više raspisali o njoj sada kada je došlo do prepirke između nje i oca, nego kada je trebalo pisati o njenim rezultatima. "Sada se osjećam jača nego ranije", izjavila je.

Blanka će sutra nastupiti na posljednjem mitingu Zlatne lige u Bruxellesu, a s njom će biti i njen otac Joško Vlašić.

Pročitajte više