Bobby Charlton: Realovo snubljenje Ronalda je neetično

ŽIVUĆA legenda Manchester Uniteda, Bobby Charlton, optužio je Real Madrid za neetično ponašanje u vezi s pokušajem nagovaranja Cristiana Ronalda na odlazak s Old Trafforda.

Charltona osobito smeta što je do "napada" došlo uoči finala Lige prvaka između Uniteda i Chelseaja iduće srijede u Moskvi.

"Ronaldo ima dugogodišnji ugovor s nama. Ne trebam ni reći da očekujemo da ispuni ugovor do kraja, jer mi ćemo to sa svoje strane učiniti. Pitate li me mislim li hoće li Ronaldo igrati u Unitedu iduće sezone? Svakako", rekao je počasni predsjednik i tvorac prve Unitedove Lige prvaka (tada zvane Kup prvaka) 1968., zajedno s Georgeom Bestom i Brianom Kiddom.

Što se Reala tiče, Charltona smeta što pritišće najboljeg Unitedovog igrača.

"Iritira me što neki ljudi puštaju glasine i truju ljude posredstvom medija. To nije etično. Svi misle da su Real i Barcelona najveći klubovi na svijetu. Cristiano je sigurno svjestan da je zapravo Manchester United najveći".

Prošlog je tjedna Realov financijski direktor, Miguel Angel Arroyo, izjavio da je "Real likvidan i ima financijsku moć da kupi i takvog igrača kao što je Cristiano Ronaldo."

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više