Cahill seli na Stamford Bridge: Chelsea dogovorio odštetu s Boltonom

CHELSEA je s Boltonom dogovorio odštetu za 26-godišnjeg braniča Garyja Cahilla koji bi se trebao preseliti na Stamford Bridge početkom siječanjskom prijelaznog roka, poručio je menadžer Boltona Owen Coyle.

"Odšteta je dogovorena i dali smo Garyjevim predstavnicima zeleno svjetlo za pregovore sa Chelseajem", rekao je Coyle dan uoči prvenstvene utakmice njegove momčadi protiv Wolverhamptona u Premiershipu.

"Rekao sam Garyju da mora biti potpuno usredotočen na subotnju utakmicu, jer zna da mu je Bolton uvijek pružio maksimalno dobar odnos, kao što je i on istom mjerom uzvraćao svojim partijama na igralištu", dodao je Coyle.

Cahill, koji je upisao sedam nastupa za englesku reprezentaciju, trebao bi se u srcu Chelseajeve obrane pridružiti kapetanu Johnu Terryju i nadomjestiti Alexa za kojeg se očekuje da će se sljedećeg mjeseca vratiti u Brazil.

Cahill je u Bolton stigao iz Aston Ville 2008. godine. Ugovor s tim klubom vrijedi mu do kraja ove sezone, no očito je da ga neće odraditi do kraja. Prošlog ljeta se pisalo o zanimanju Manchester Uniteda i Tottenhama za Cahillove usluge, ali njegova sljedeće destinacija ipak će biti – Chelsea.

Pročitajte više