PREMIERSHIP

CHELSEA - WOLVES 1:1 Hazard golčinom spriječio poraz u 91. minuti

Foto: Guliver Image/ Getty Images

CHELSEA i Wolverhampton odigrali su bez pobjednika 1:1 u sklopu utakmice 30. kola engleskog Premiershipa.

Gosti iz West Midlandsa šokirali su Stamford Bridge u 56. minuti. Diego Jota i Raul Jimenez ukrali sjajno su kombinirali u jednoj kontri, a onda je potonji uz malo sreće matirao Kepu Arrizabalagu i doveo Wolvese u vodstvo.

Napadao je Chelsea do samoga kraja, tražio pogodak za izjednačenje i dočekao ga u prvoj minuti sučevog dodatka. Eden Hazard preuzeo je odgovornost te nakon kratko izvedenog kornera s lijeve strane primio loptu na rubu kaznenog prostora, napravio korak i poslao projektil u gostujuću mrežu.

VIDEO Hazardov sjajan zgoditak možete pogledati OVDJE.

Chelsea - Wolverhampton Live Score

 

Chelsea dominirao, Wolvesi iskoristili jednu kontru

Utakmica na Stamford Bridgeu bila je jednosmjerna gotovo cijelih 90 minuta. Momčad Maurizija Sarrija kontrolirala je događanja na terenu cijelo vrijeme. Nizali su napade, imali posjed lopte, ali nikako nisu uspijevali povesti.

To ih je koštalo početkom nastavka kada su Wolvesi poveli iz kontre, ali nakon toga sve se vratilo na staro. Gosti iz Wolverhamptona povukli su se i branili svoj pogodak.

U konačnici je Chelsea uputio čak 21 udarac, od toga šest u okvir. Stvorili su čak 15 gol-šansi, ali lopta nije pronalazila put do mreže.

Talijanski stručnjak krenuo je sa zamjenama, ulazili su Ruben Loftus-Cheek, Hudson-Odoi i Willian i upravo potonji upisao je asistenciju. Kratko izvedeni korner Willian je proslijedio do Edena Hazarda, a ovaj poslao projektil s ruba kaznenog prostora za izjednačenje i erupciju oduševljenja na londonskom stadionu,

Nakon ovog kiksa, Chelsea je ostao na šestom mjestu i ima jednak broj bodova kao i Arsenal (37) koji danas igra s Manchester Unitedom.

Mateo Kovačić igrao je do 56. minute.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više