Ćorić izbačen iz momčadi za Juventus: "Nisam ni pozvan, a sanjam ovo cijeli život!"

Foto: Facebook

ANTE ĆORIĆ, najvrjedniji Dinamov igrač, vjerojatno neće biti ni u zapisniku protiv Juventusa u Ligi prvaka, sudeći po emotivnoj poruci koju je poslao na Facebooku. Dinamov mladi veznjak u dvije dosadašnje utakmice kod privremenog trenera Željka Sopića zamijenjen je prije kraja, a protiv Juventusa neće dobiti ni priliku zaigrati. Otkrio je to sam na svom Facebook profilu.

"U životu svi sanjamo, težimo da nam se snovi ostvare. Moj život, moj san jest nogomet - njemu sam posvetio svaki djelić svoga života to će tako i ostati! Odricanje, rad, trening i trud dio su svakodnevice koja me čini sretnim."

"Znam da kao javna osoba i profesionalac sam možda i uzor mnogim dečkima koji također sanjaju da jednog dana postanu nogometaši, ali nažalost do ostvarenja sna je težak put. Žao mi je što sutra neću moći istrčati pred puni Maksimir - trenutak koji čekam od kada sam došao u klub, teško je i kada znaš da nisi niti pozvan na utakmicu, ali za moj Dinamo i uz dečke do kraja!! Dečkima sutra želim dobru utakmicu, da srcem odigraju onako kako oni najbolje znaju, a ja ću pričekati i taj dan da pred prepunim Maksimirom igram za svoj Dinamo!," napisao je Ćorić na Facebooku.

Pročitajte više