Čudesni Capello Heskeyu ispisao pozivnicu za povratak na Anfield?

ENGLESKI reprezentativni napadač Emile Heskey poželio je igrati nogomet na najvišoj razini i u klubu, a ne samo u nacionalnoj momčadi.

Engleski tabloid The Sun piše da bi se Heskey uskoro mogao vratiti u Liverpool, klub u kojem je igrao od 2000. do 2004. godine. U tom je razdoblju na Anfieldu odigrao 150 utakmica i postigao 39 golova. Pamti se njegova odlična suradnja u napadu s Michaelom Owenom.

Engleski izbornik Fabio Capello zasad zaobilazi Owena, ali Heskeyu maksimalno vjeruje, a ovaj mu se odužuje odličnim igrama.

Tamnoputi napadač, kojega su navijači hrvatske reprezentacije na nedavnoj utakmici u Zagrebu vrijeđani na rasističkoj osnovi pa je HNS morao platiti novčanu kaznu, nakon Liverpoola je dvije sezone odigrao u Birminghamu, a od 2006. godine je član Wigana. Heskeyu u tom klubu na kraju sezone završava ugovor, a 30-godišnji napadač ne skriva da želi u veći i jači klub. Konkretno, u klub koji igra u Ligi prvaka!

"Svaki nogometaš ima ambiciju igrati nogomet na najvišoj razini, u reprezentaciji i u klubu koji se natječe u Ligi prvaka. Nadam se da su me menadžeri najjačih klubova upisali u svoj notes. No, još uvijek sam igrač Wigana i dokle god je tako, davat ću sve od sebe u tom klubu", izjavio je Heskey.

The Sun saznaje da je Heskey svojom snagom i sposobnošću kreiranja prilika impresionirao Liverpoolovog menadžera Rafaela Beniteza koji bi već u siječanjskom prijelaznom roku mogao ponuditi Wiganu 3 milijuna funti za otkup njegovog ugovora.

V.B./Totalsport
Foto:AFP

Pročitajte više