Dinamo pokosila viroza: Na Kantridi gotovo bez polovine prvotimaca

DINAMO će danas na Kantridi istrčati gotovo bez pola standardnih prvotimaca. Ivanković je doslovno "pet do dvanaest" ostao bez petorice igrača koje je pokosila viroza i koji uopće nisu otputovali prema Rijeci. Radi se o Dini Drpiću, Milanu Badelju, Ivici Vrdoljaku, Mihaelu Mikiću i Ivani Kelavi. Kada se njima pribroje otprije ozlijeđeni Butina i Chago, te Igor Bišćan koji ogled mora propustiti zbog žutih kartona, pitanje je kako će Profesor uopće sastaviti prvu momčad.

Balaban kapetan?

Glasnogovornik Ado Kožul kratko nas je izvijestio da se radi o nekoj vrsti viroze. Kako je kapetansku vrpcu umjesto Bišćana treba nositi Drpić, ostaje pitanje kome će sada pripasti ta čast.

"Dečki su doslovce pokošeni. Radi se o mučnini, temperaturi, povraćanju i proljevu. Tipična viroza. Zaista nisu mogli putovati u Rijeku. Ne znamo još tko će biti kapetan. Najvjerojatnije Balaban", rekao je Kožul.

Umjesto bolesnika, u autobusu su se tako našli juniori Herceg, Kramarić i Vrsaljko, a banalna situacija dogodila se s mjestom drugog vratara čiju je ulogu preuzeo Mario Jozić, trener vratara Dinama. No, tu muke za Tanca ne prestaju. Naime niti Sammir i Lončarić nisu potpuno zdravi i pitanje je hoće li biti u stanju zaigrati. Ukoliko ne budu, Modri imaju pravo zatražiti odgodu.

Kada se sve zbroji i oduzme, Ivanković zaista nema puno izbora i na travnjak Kantride vjerojatno će istrčati ovaj sastav:

Lončarić, Lovren, Carlos, Hrgović, Ibanez, Suarez, Sammir, Tomić, Morales, Balaban, Mandžukić.

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više