LIGE PETICE

Dvije golčine Huesce u tri minute. Prvi petom, a drugi projektil iz voleja

Foto: Screenshot

NAKON sedam utakmica bez pobjede Huesca je svladala Eibar 2:0 u 34. kolu La Lige ostala u kakvoj-takvoj igri za opstanak, iako ima pet bodova manje od Levantea i Girone. 

Važnu pobjedu poslije mjesec i po posta donijeli su u tri minute Enric i Ezequiel Avila. I to na kakav način - eurogolovima. Pogledajte ih OVDJE

Prvo je Enric u 54. majstorski nakon centaršuta s desne strane petom zabio na prvoj stativi i pritom provukao loptu kroz noge protivničkom braniči i golmanu. 

A onda, svega tri minute kasnije Avila je zabio jedan od najljepših golova sezone. David Ferreiro pronašao ga je na rubu šesnaesterca dugom loptom iz kornera s lijeve strane, a argentinski veznjak uhvatio savršen volej i zakucao loptu pod prečku za zlatna tri boda.

Njegov gol je odmah postao hit na društvenim mrežama, a simpatična Huesca se nada da bi je ovi prekrasni golovi na kraju mogli spasiti ispadanja. 

U drugoj utakmici Valladolid je svladao Gironu golom Michela u 67. minuti u direktnom dvoboju za opstanak, čime je stigao do 35 bodova i 16. mjesta. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više