UFC

Ferguson: Kreće sezona lova. Natjerat ću Khabiba da piša krv

Foto: Getty Images

TONY FERGUSON govorio je o svojoj velikoj borbi s aktualnim prvakom Khabibom Nurmagomedovim.

Borba će se održati 18. travnja u New Yorku, a ranije je bila zakazivana čak četiri puta i do nje nijednom nije došlo, a u emisiji "MMA Show", koju vodi poznati MMA novinar Ariel Helwani, gostovao je Tony Ferguson.

"Moramo se zapitati zašto UFC čeka tek travanj za našu borbu. Khabib se nalazi u Emiratima na turneji, sad ljubi bebe i slika se radeći ostale zabavne stvari. Koga to zanima? Svi znaju tko sam ja. Ja sam spreman već za veljaču. Bio bih spreman za bilo koga drugog da su izveli neku glupost i ovo otkazali, ali sve je sređeno. Imam dovoljno vremena da se spremim, daleko je travanj, tako da imamo dosta vremena i da se ozlijedimo, ali treba biti pametan i vjerovati trenerima kako bi navijači dobili ono što žele", rekao je Ferguson.

Tony je nastavio pričati o njihovom okršaju pa napomenuo da je uspio Khabibu ući u glavu. 

"Ušao sam mu u glavu, on sad gleda samo mene, samo o meni razmišlja i trudi se da radi što više može. Bit će nervozan i napravit će pogrešku, a ja ću to iskoristiti. Uhvatit ću ga u raskoraku. Natjerat ću ga da piša krv. On ima problem, a ime tog problema je Tony Ferguson i ide ravno na njega. Kreće sezona lova, dušo!" rekao je Ferguson.

Pročitajte više