HRVATSKA REPREZENTACIJA

Hrvatska se na Hitrec-Kacijanu sprema za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo

Foto: Index Screenshot

PRED hrvatskom nogometnom reprezentacijom novi je ciklus. Očekuju je tri utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje će se 2022. godine održati u Kataru.

Na Indexu pratite prijenos prvog treninga nakon okupljanja. Zlatko Dalić na raspolaganju ima sve igrače osim ozlijeđenih Ante Rebića i Brune Petkovića te nekoliko mlađih koji će pod Igorom Bišćanom igrati Europsko prvenstvo za mlade u idućih deset dana. 

Nažalost, ostali smo bez Brune Petkovića, kao što smo već ranije i bez Ante Rebića. Obojice nema zbog ozljeda. Najteža utakmica je prva, ona kod Slovenije, jer okupljamo se sve do danas navečer, a samo dva dana kasnije čeka nas utakmica u Ljubljani, rekao je Dalić na današnjoj presici.

Hrvatska 24. ožujka igra u Sloveniji, a tri dana kasnije dočekuje Cipar na Rujevici. Ciklus u ožujku svjetski doprvaci zaključuju 30. ožujka utakmicom protiv Malte na Rujevici. U skupini su još Slovačka i Rusija. 

Nakon kraćeg zagrijavanja hrvatski reprezentativci lagano se pripremaju s loptom. Vlada dobro raspoloženje i smijeh. Igrači su podijeljeni u dvije skupine od desetak igrača. U jednoj su bili Lovren, Modrić, Brozović, Vida, Kramarić, Vrsaljko, Lovren, Kovačić, Perišić i Badelj. Je li Dalić time otkrio tko će biti starteri u prvoj utakmici?

 

Pročitajte više