Inzaghi: Otišao bih, kad bih mislio da stvaram gužvu u momčadi

FILIPPO INZAGHI, 37-godišnji napadač Milana nakon ozljede križnog ligamenta i oštećenja meniska lijevoga koljena.

Dogodilo se to 10. studenog prošle godine u pobjedi protiv Palerma, što je i posljednja utakmica koju je Inzaghi odigrao. Nakon što je podvrgnut operaciji pretpostavljalo se da je "promašio" ostatak sezone, no ipak postoje šanse da se Super Pippo vrati.

"Nadam se brzom povratku, štoviše, vrlo brzom. Cilj mi je popraviti brojku postignutih golova u europskim natjecanjima", kaže Inzaghi kojeg je Milan i prijavio za natjecanje u Ligi prvaka.

Na uzvrat protiv Tottenhama, koji je prvu utakmicu osmine finala natjecanja riješio s 1:0 u svoju korist na San Siru, Inzaghi se neće vratiti, međutim, nije nemoguće da nastupi u četvrtfinalu izbore li ga "rossoneri".

Upitan može li se nametnuti u konkurenciji napadača u klubu koju čine Ibrahimović, Pato, Robinho, pa i Cassano, Inzaghi je kazao:

"Odgovorit ću ovako: dan nakon moje ozljede cijela je momčad došla pozdravite me. Dirnulo me to. Ne mislim da će moj povratak prouzročiti probleme, baš suprotno, dat će nam više opcija u napadu. Kada bih pomislio da stvaram problem, maknuo bih se."

Pročitajte više