REGIJA

Iz srpskog hit kluba demantirali da ih kupuje Mamić: "Čast nam je što se interesira"

Armin Durgut/PIXSELL

PRIJE dva dana srpski MaxBet pisao je kako Zdravko Mamić, najpoznatiji bjegunac od hrvatskog zakona i čovjek koji je nepravomoćno osuđen za pljačku više od 300 milijuna kuna iz Dinama, planira preuzeti srpski klub TSC iz Bačke Topole.

Danas je stigao demantij te vijesti.

"Ne razmišljamo o promjeni vlasničke strukture kao ni o promjeni rukovodstva i nastavljamo vrijedno raditi na svom razvoju i izgradnji infrastrukture. FK TSC je polaskan medijskim navodima da je hrvatski nogometni funkcioner Zdravko Mamić zainteresiran za klub iz Bačke Topole, odnosno da je dosadašnji rad i napredak kluba iz Bačke Topole privukao pažnju nogometne javnosti u cijeloj regiji", rekao je klupski predsjednik Janoš Žemberi pa nastavio:

"U našem se klubu svakodnevno radi na napretku kojim smo zadovoljni. Tek drugu sezonu smo u prvoj ligi, a možemo već reći da smo ozbiljan protivnik svakome. Gradimo novi stadion, ulažemo u mlade i čvrsto vjerujemo da ćemo u Bačkoj Topoli redovno gledati kvalitetne nogometne utakmice. Naš klub, ipak, nije na prodaju."

Klub iz grada na sjeveru Srbije prošle sezone imao je debi u prvoj srpskoj ligi. Uspjeli su se izboriti za plasman u Europa ligu, gdje su u ludoj utakmici drugog pretkola ispali na penale protiv rumunjske Steaue. 

TSC trenutno živi od mađarskog kapitala koji je izgradio klubu stadion i podigao akademiju, a ima jaku podršku lokalnog stanovništva, među kojima je veliki broj etničkih Mađara.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pročitajte više