Prekrvavo za MMA: Liječnik prekinuo krvoproliće u Bellatorovom kavezu

Foto: Screenshot

U SJENI showa kojeg posljednjih dana režiraju Conor McGregor i Floyd Mayweather Jr sinoć su se na američkom tlu održala dva sjajna borilačka eventa. Uz Glory 43, ljubitelji borilačkih sportova imali su prilike uživati i u zanimljivoj Bellatorovoj priredbi.

Bellator 181 tako nam je sinoć donio konačnog pobjednika Brandon Girtz – Derek Campos trilogije. Nakon što je svaki od njih slavio u po jednom susretu, ovaj treći pripao je Camposu u borbi koja definitivno kandidira za najbolju ove godine.

Od samog početka dvoboja, predvodnici eventa u Thackervilleu (Oklahoma) bacali su teške udarce i bombardirali jedan drugoga sa svime i svačime. Nekoliko puta su obojica bili uzdrmani, a jedno Camposovo koljeno je još u prvoj rundi prouzročilo ogromnu posjekotinu na Girtzu kojemu je nakon uvodnih pet minuta iznenađujuće dozvoljen nastavak borbe. Ludnica obilježena snažnim i čistim udarcima nastavljena je i u drugoj rundi, a krv je sve jače tekla po Girtzovom licu te je ovoga puta liječnik, u pauzi uoči ulaska u posljednju dionicu, odlučio prekinuti meč.

Camposu je ovo četvrta pobjeda u nizu, dok je Girtz upisao treći uzastopni poraz.

Pročitajte više