Livaković poručio Ademiju: Brate, ako vidiš da ne razumiješ kako pričaju...

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

ARIJAN ADEMI odigrao je posljednju utakmicu za Dinamo i karijeru će nastaviti u Kini. Ostaje zapisano da mu je zadnji susret u dresu zagrebačke momčadi bio onaj u ogledu s Rijekom na Maksimiru i da je kao kapetan vodio momčad do pobjede 1:0 i povećanja prednosti u odnosu na drugoplasirani Hajduk na devet bodova.

Od Ademija su se oprostili mnogi njegovi aktualni i bivši suigrači, treneri i navijači. Napravio je to sad na Instagramu i Dominik Livaković, Dinamov golman i, ako je vjerovati Ademiju, njegov nasljednik u ulozi kapetana.

Livaković: Najveći si

"Kapetane, teška utakmica je iza nas. Emocije su jake, ali kad vidimo koreografiju navijača, još jednom vidimo koliko značiš suigračima i svim navijačima. Zajedno smo dijelili svlačionicu i radili povijesne rezultate. Bio si naš vođa i budi ponosan i ispunjen na sebe nakon svega, jer si najveći, jer si Dinamo!" napisao je Livaković i dodao:

"I brate, ako vidiš da ih ne razumiješ kako pričaju, vrati se nazad! Znaš da ti vrata kluba nikad nisu zatvorena  Sretno prijatelju i hvala na svemu! Uvijek ćeš imati posebno mjesto u srcu svih navijača kao i u mom, tvom najvećem navijaču."

Pročitajte više