Lončarević kompletirao momčad za proljeće

TRENER i sportski direktor Dinama pri kraju je dvotjednog pregovaranja, dogovaranja i "rezanja" ugovora, momčad za proljeće je gotovo u potpunosti posložena. Dinamo će tako nastavak sezone dočekati s manjim brojem napadača, ali i pojačanom obranom kojom će ponovo gospodariti Goce Sedloski.

Rezimirajmo; u Dinamu više neće igrati Kranjčar, Karić (koji je prihvatio ponudu austrijskog Salzburga), Agić, Zekić, Milinović, Hrman, Poldrugač i Šarlija, a novopridošlice su Sedloski, Modrić, Rubil, Cesar i Čale.

Rak-rana Dinamove igre u polusezoni svakako je bila "šuplja" obrana, što Lončarević misli riješiti dovođenjem iskusnog Goce Sedloskog, koji je usput budi rečeno bio i najbolji strijelac "Plavih" prošle sezone. Puno se očekuje i od mladog reprezentativca Luke Modrića, koji bi u Maksimiru trebao zamijeniti Niku Kranjčara na mjestu kreatora igre.

Lončarević velike nade polaže i u Antu Tomića, koji će u nastavku sezone ponijeti kapetansku vrpcu, a zadnju priliku da uđe u prvu momčad dobit će i Hrvoje Štrok. Za mjesto u špici napada borit će se Ljubojević, Da Silva i Zahora, dok će Bošnjak najvjerojatnije zaigrati u veznom redu sa Lukom Modrićem, koji je u polusezoni zasjao u dresu Intera.

"Plavi" u četvrtak putuju na pripreme u Medulin, a može li Dinamo na proljeće napraviti poduhvat i vratiti se na vrh ljestvice, umnogome će ovisiti o tome hoće li Ilija Lončarević uspjeti u vraćanju mira i discipline u maksimirsku svlačionicu.

Pročitajte više