HRVATSKI NOGOMETAŠI

Marca: Modrić je bio jedan od najgorih, ali njegova zlatna noga je spasila Real

Foto: Gulliver / Getty Images

LUKA MODRIĆ je u 15. kolu La lige odigrao jednu od najgorih utakmica ove sezone, ali jedan njegov potez pomogao je da Real kod Alavesa dođe do važne pobjede 2:1.

U 69. minuti je Modrić, do tada istaknut tek po prvom žutom kartonu sezone i dvojbenoj situaciji u kaznenom prostoru Reala, nekažnjeno igrao rukom, s desne strane poslao loptu na drugu vratnicu za Isca, koji je pucao, ali Alavesov golman Pacheco obranio. Ipak, Carvajal je gurnuo loptu u gol za pobjedu 2:1, kojom Real na vrhu Primere ima tri boda više od Barcelone.

Marca, najčitaniji španjolski list, standardno igrače ocjenjuje sa čitateljima. Modrić je po tom skupnom sudu bio tek 12. od Realovih 15 aktera na ovom gostovanju (11 prvotimaca, tri zamjene i trener), a u obrazloženju piše:

"Kao prvotimac je igrao zadnju utakmicu kao aktualna Zlatna lopta. Nije se istaknuo. Trudio se i nudio, ali odigrao je loše i većinom bio nevidljiv. Zidane ga je s razlogom zamijenio Valverdeom. Ali prije toga je ipak zasjala njegova zlatna noga. Njome je poslao loptu pred gol, koju je u važan zgoditak pretvorio Carvajal."

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali Realove golove za pobjedu možete pogledati OVDJE.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više