LIGE PETICE

Mediji: PSG je ponudio ugovor Messiju. Poznato je i na koliko

FRANCUSKI prvak Paris Saint-Germain ponudio je Lionelu Messiju ugovor na dvije godine uz opciju produljenja za dodatnu sezonu, navodi brazilski novinar Marcelo Bechler, koji je prvi najavio odlazak Neymara iz Barcelone u PSG.

U ekskluzivi za TNT Sports Brasil on tvrdi da pariški klub želi iskoristiti činjenicu da će Messi na kraju sezone biti slobodan igrač te da mu PSG nudi ono što ni jedan drugi klub ne može ponuditi uslijed aktualne financijske krize. Dodaje da iz Messijevog okruženja ovu informaciju nisu željeli ni potvrditi ni negirati, već da su tek rekli da je on usredotočen na sljedeću utakmicu.

PSG-ovi igrači ga zovu

Neki od igrača pariškog tima već su ranije komentirali Messijev mogući dolazak u klub. Neymar je rekao da ''mora igrati s Messijem sljedeće godine'', a Angel Di Maria da ''bi bilo sjajno biti s njim u istoj momčadi'' te da mu je rekao ''da razmisli o vlastitoj sreći''. Pričao je o tome i Leandro Paredes koji je izjavio da će sportski direktor kluba ''Leonardo pokušati uvjeriti Messija da dođe''.

Messi i Barcelona u ovom su trenutku usredotočeni na pokušaj osvajanja naslova španjolskog prvaka. Barcelona trenutačno zauzima treće mjesto La Ligine ljestvice s dva boda manje od vodećeg Atletico Madrida, ali i s utakmicom manje od lidera poretka. Najjednostavnija računica kazuje da će, u slučaju svih šest pobjeda do kraja sezone, Barcelona proslaviti naslov prvaka. Bio bi to Messijev 11. u španjolskom prvenstvu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više